150 000 kunder har valgt Viken Fiber

Hva det er som gjør at Viken Fiber stadig får nye fornøyde kunder, finnes det trolig like mange gode svar på som antall kunder. Nylig feiret Viken Fiber seg selv.

Viken Fiber er Norges største fiberselskap og har hovedkontor i Drammen. Selskapet bygger fiber-infrastruktur og leverer Altibox TV- og internettopplevelser. Siden oppstarten i 2005 har selskapet bygd mer enn 20 000 kilometer med fiberinfrastruktur over hele Østlandet, og har nå 150.000 aktive kunder.

  • Det har vært en fantastisk reise fra vi leverte fiber til vår første kunde i 2005 til der vi er nå, sier en stolt Anne Berit Rørlien, administrerende direktør i Viken Fiber. – Vi velger å ta det som et kvalitetsstempel at den første kunden vår fortsatt er kunde etter 14 år, legger hun fornøyd til.

Nordmenns appetitt på fibernett har økt i takt med endringen i kundenes brukervaner. Eksplosjonen i antall mobiler, nettbrett og andre enheter som er logget på internett, samt endring i TV-seervaner til «se-når-du-vil», har bidratt til å øke behovet for høyere hastigheter og mer kapasitet på bredbånd.

  • Vi har i sterk konkurranse med flere andre klart å vinne kundenes tillit, og sammen med Altibox jobber vi hardt hver dag for å imøtekomme kundenes forventninger og behov, sier Rørlien.

 

Jobber for en fullkommen bredbånds-fremtid
Viken Fiber har utviklet seg til å bli et av Norges fremste selskaper innen fiberutbygging. Selskapet er som Altibox-partner tilknyttet et stort maskineri som sørger for at kundene får lys i fiberkabelen hver dag. Mer enn totalt 1.500 ansatte i Altibox og hos partnere er sysselsatt med utvikling, drift og fiberutbygging til privatpersoner og bedrifter i Norge og Danmark.

Ettersom flere og flere tjenester blir digitale, fra rene underholdningstjenester til tjenester innenfor helse og omsorg, undervisning og samferdsel, har behovet for solid infrastruktur bare blitt større og større.

  • Vi vil fortsette å bygge ut fiberbasert infrastruktur på Østlandet for å sikre at det digitale velferdstilbudet kan fortsette å vokse. I tillegg til borgernes ønske om høyhastighets internett har det også blitt et krav hos de aller fleste bedrifter for å sikre konkurransekraft, sier Rørlien som tror og jobber for at alle i Norge på sikt skal ha tilgang på fiber.

 

Setter kunden først

Hver eneste dag, døgnet rundt, året rundt, kan kundene til Viken Fiber få hjelp av kundeveiledere i sosiale medier, chat, e-post og på telefon hvis og når de trenger det.

  •  Vi ønsker at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt og ha en god følelse etter at de har vært i kontakt med våre kundeveiledere, sier administrerende direktør i Viken Fiber, Anne Berit Rørlien.

 

Kontaktpersoner for media

Anne Berit Rørlien, administrerende direktør Viken Fiber, tlf 900 10 061

Fakta om Viken Fiber

Viken Fiber er Norges største fiberselskap, med hovedkontor i Drammen. Selskapet bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester fra Altibox til husstander og bedrifter i Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold og Grenland. Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest (71 prosent) og Glitre Energi (29 prosent)

Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd

Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.