Vi slår oss sammen!

Fra 1. september 2019 fusjonerer Viken Fiber og Fiber1, og sammen blir vi en stor, samlet familie. Faktisk blir vi nå landets største Altibox-partner. Vårt nye, felles navn blir Viken Fiber.

Selv om vi fusjonerer og vokser så er det fortsatt kunden som er i fokus. Dette betyr at du får en større og mer slagkraftig leverandør som nå er veldig godt rustet til å møte morgendagens teknologi og markedets behov for stadig større kapasitet og hastighet. Vi vil fortsatt jobbe med eksisterende og nye markeder og områder slik at enda flere husstander, borettslag og bedrifter kan få Altibox. Vi skal ha søkelys på å bygge fiber, skape gode kundeopplevelser, sikre effektiv drift og videreutvikle et sterkt faglig kompetansemiljø. 
 
Nærhet til deg som kunde!
Nærheten til kundene våre skal fremdeles stå helt sentralt og du vil fortsatt møte de samme menneskene når du tar kontakt med oss. Vi er lokalisert med hovedkontor i Drammen og lokalkontorer i Hønefoss, Gran, Porsgrunn, Sarpsborg og Oslo.  

Faktura
Neste faktura på dine Altibox-tjenester vil være fra Viken Fiber.

Samme tjenester
For deg som kunde har ikke fusjonen noe praktisk betydning, bortsett fra at vi nå heter Viken Fiber. Vi vil yte den samme gode servicen som før og tilby akkurat de samme tjenestene samt utvikle og presentere nye tilbud og tjenester underveis. Og prisen for deg som kunde blir heller ikke endret som følge av fusjonen.
 

Ønsker du å lese mer? Pressemelding

 

 

Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd

Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.