Borettslag/Sameie

Din boligsammenslutning har oftest valget mellom bredbåndstjenester på coax eller fiber, eller en kombinasjon av dette. Denne kombinasjonen kalles som oftest; HFC (Hybrid Fiber Coax) og er en hybridløsning basert på fiber- og kobberteknologi. Det er kanskje etablert en fiberkabel frem til et skap, men videre derfra og inn i boligene er det strukket coax. Noen leverer fiber også helt inn i boligene, men da basert på teknologien PON - dette er en langt rimeligere løsning for leverandøren. Med egen fiber (AON = Aktivt Optisk Nett) helt inn i boligen får du den kapasiteten du har bestilt:


Vi leverer 100% fiber. Alltid. Vi strekker en dedikert fiberkabel helt inn i hver bolig, noe som gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk. Om det i fremtiden blir mulig med enda høyere hastigheter enn det vi leverer i dag, så slipper borettslaget å gjøre nye investeringer.


Fiber hele veien hjem betyr altså i praksis at hver boenhet selv kan bestemme over sin nettbruk i større grad. Individuelle valg er viktig, også når man er tilknyttet en boligsammenslutning.
100% fiber er fremtiden.

Her kan du lese mer om fiberbredbånd

 

Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra oss

Sjekk om du kan få fiberbredbånd av oss