Borettslag/Sameie

Din boligsammenslutning har oftest valget mellom bredbåndstjenester på coax eller fiber, eller en kombinasjon av dette. Denne kombinasjonen kalles som oftest; HFC (Hybrid Fiber Coax) og er en hybridløsning basert på fiber- og kobberteknologi. Det er kanskje etablert en fiberkabel frem til et skap, men videre derfra og inn i boligene er det strukket coax. Noen leverer fiber også helt inn i boligene, men da basert på teknologien PON - dette er en langt rimeligere løsning for leverandøren. Med egen fiber (AON = Aktivt Optisk Nett) helt inn i boligen får du den kapasiteten du har bestilt:


Vi leverer 100% fiber. Alltid. Vi strekker en dedikert fiberkabel helt inn i hver bolig, noe som gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk. Om det i fremtiden blir mulig med enda høyere hastigheter enn det vi leverer i dag, så slipper borettslaget å gjøre nye investeringer.


Fiber hele veien hjem betyr altså i praksis at hver boenhet selv kan bestemme over sin nettbruk i større grad. Individuelle valg er viktig, også når man er tilknyttet en boligsammenslutning.
100% fiber er fremtiden.

Her kan du lese mer om fiberbredbånd

Les mer om våre tjenester levert fra Altibox

Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra oss

Sjekk om du kan få fiberbredbånd av oss